Jandarmii repun oina la loc de cinste

Jandarmii repun oina la loc de cinste

0 461

Jandarmii brasoveni pun umarul la reinvierea sportului national, oina. La sediul unitatii din Rulmentul, jandarmii se pregatesc zilnic pentru campionatul national care se va desfasura in aceasta luna si unde isi doresc sa obtina un loc fruntas, chiar daca vor fi la prima participare

Jandarmii brasoveni pun umarul la reinvierea sportului national, oina. La sediul unitatii din Rulmentul, jandarmii se pregatesc zilnic pentru campionatul national care se va desfasura in aceasta luna si unde isi doresc sa obtina un loc fruntas, chiar daca vor fi la prima participare.

Jandarmii au dorit sa participe si anul trecut, insa unele probleme de ultima ora i-au impiedicat sa ajunga la competitie.

De aceasta data, jandarmii sportivi si-au luat toate masurile sa poata fi prezenti la intreceri si se pregatesc din greu sa obtina un rezultat cu care unitatea lor sa se mandreasca.oina1

Liderul si, in acelasi timp, antrenorul echipei este un fost campion national la oina, care le-a insuflat dragostea pentru acest sport si colegilor sai.

Jandarmul fost campion spune ca baseball-ul este un urmas al oinei, chiar daca americanii nu recunosc acest lucru. Sport extrem de iubit peste Ocean, oina a pierdut tot mai mult teren la noi in tara, insa jandarmii brasoveni incearca, alaturi de alti colegi ai lor din tara, sa reinvie acest frumos sport.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.