ISU face un apel umanitar pentru Iulia Ganea

ISU face un apel umanitar pentru Iulia Ganea

0 1458

Sotia salvatorului trebuie salvata! Angajatii ISU Brasov au lansat un apel umanitar pentru colegul lor, paramedicul Laurentiu Ganea, care are nevoie de peste 50.000 euro pentru a-si interna sotia intr-o clinica din Viena

Sotia salvatorului trebuie salvata! Angajatii ISU Brasov au lansat un apel umanitar pentru colegul lor, paramedicul Laurentiu Ganea, care are nevoie de peste 50.000 euro pentru a-si interna sotia intr-o clinica din Viena.
Iulia este de cinci luni pe patul de spital dupa ce un sofer beat a lovit-o in plin pe o trecere de pietoni din Cristian. Tanara era atunci gravida in luna a opta: copilul s-a nascut prematur prin cezariana practicata la Spitalul Judetean Brasov, dar a murit dupa doua zile.
Cei care vor dori sa sprijine benevol familia Ganea pot face donatii in contul IBAN:RO25RNCB0318029686080001 pe numele Ganea Laurentiu Florin. Iulia Ganea a fost trasferata de la Spitalul Judetean Brasov la Spitalul „Bagdasar Arseni“ din Bucuresti dar sansa ei este internarea intr-o clinica din Viena.
Soferul care a provocat tragedia, Liviu Gheorghe Neculicioiu, angajat al Primariei Cristian, a fost condamnat de Judecatoria Brasov, la doi ani si trei luni de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de „vatamarea fatului“. Deocamdata, nu a fost trimis in judecata si pentru vatamarea Iuliei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.