Ioan Neculaie petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv

Ioan Neculaie petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv

0 629

Decizia apartine magistratilor Curţii de Apel Brasov, care au admis contestatia procurorilor impotriva deciziei judecatorilor Tribunalui, care dispusesera anterior masura controlului judiciar pe numele miliardarului

Decizia apartine magistratilor Curţii de Apel Brasov, care au admis contestatia procurorilor impotriva deciziei judecatorilor Tribunalui, care dispusesera anterior masura controlului judiciar pe numele miliardarului.
Dupa ce, in urma cu zece zile, Ioan Neculaie, era reţinut de procurori timp de 24 de ore, in prima instanţa, magistraţii de la Tribunalul Brasov au decis ca omul de afaceri sa fie cercetat sub control judiciar.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunal au depus insa contestatie, care s-a judecat vineri iar judecatorii au ramas in pronuntare pana in aceasta dimineata.
Decizia a venit ca un trasnet pentru Ioan Neculaie: daca saptamana trecuta a stat de vorba cu presa dupa decizia favorabila de la tribunal, de aceasta data miliardarul a evitat sa se uite spre camerele de filmat.
Decizia Curţii este definitiva.neculaie retinut1
Ioan Neculaie este acuzat de catre procurori ca impreuna cu Florin Paunescu fostul director economic al Grupului Prescon si Corina Eugenia Slavila, au prejudiciat statul cu aproximativ 40 de milioane de lei.
Patronul FC Brasov este acuzat de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinţe deosebit de grave si spalare de bani.
Potrivit rechizitoriului intocmit de catre procurori, omul de afaceri a dedus TVA de 7 milioane de lei dupa investitii fictive la baza sportiva de la ICIM.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.