Investitorii cer infrastructura si deschidere la Brasov

Investitorii cer infrastructura si deschidere la Brasov

0 599

Investitorii straini au nevoie de infrastructura si deschidere pentru a veni la Brasov. Sunt cerintele oamenilor de afaceri la intalnirea cu autoritatile brasovene, care au manifestat diponibilitate pentru posibile parteneriate si investitii. Nu este suficient, se pare, si avem nevoie urgenta de infractuctura de afaceri, aeroport si autostrada

Investitorii straini au nevoie de infrastructura si deschidere pentru a veni la Brasov.

Sunt cerintele oamenilor de afaceri la intalnirea cu autoritatile brasovene, care au manifestat diponibilitate pentru posibile parteneriate si investitii. Nu este suficient, se pare, si avem nevoie urgenta de infractuctura de afaceri, aeroport si autostrada.

Reprezentantii unor posibili investitori din tara dar si din strainatate s-au intalnit cu autoritatile brasovene pentru a discuta despre posibilitatile de dezvoltare a unor afaceri in judetul Brasov.

Investitorii au nevoie in primul rind de infrastructura , capitol la care autoritatile brasovene si-au propus cateva proiecte importante, legate de accesibilitate si de asigurarea tuturor resurselor necesare derularii unei investitii la Brasov.

Realitatile ecomoniei rominesti sunt insa destul de sumbre iar probleme firmelor ajung de multe ori in fata instantelor de judecata, la mediatorii comerciali sau, mai rau, societatile intra in faliment.Samsung

Potrivit Andreei Radut – vicepresedinte UNMR Bucuresti, mediul de afaceri se confrunta cu situatii dificile din mai multe perspective iar conflictele generate de relatia angajat angajator, dintre care unele au ajuns sa fie conflicte colective de munca, sunt intr-adevar o problema a oamenilor de afaceri. Instantele sunt pline fie de pretentii , daune , executari silite , contracte neonorate , plati neefectuate, in timp ce medierea este inca o procedura putin cunoscuta.

Organizatorii dezbaterii pentru parteneriate de dezvoltare, dar si posibilii investitori au apreciat proiectul unic la nivel de tara pe care Brasovul l-a implementat in domeniul educatiei – scoala duala. Este vorba de Scoala Profesionala Kronstadt care pregateste specialisti in meseriile extrem de cautate de firmele straine prezente in regiune.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.