Gratie si forta pe platoul Valea Cetatii din Rasnov

Gratie si forta pe platoul Valea Cetatii din Rasnov

0 2133

Festivalul ecvestru a aliniat la startul competitiei cai puternici, de tractiune, care au tras dupa ei busteni grei de 3 tone. Spectatorii au admirat si exemplare cabaline superbe si gratioase, care au stralucit la Parada cailor

Festivalul ecvestru a aliniat la startul competitiei cai puternici, de tractiune, care au tras dupa ei busteni grei de 3 tone. Spectatorii au admirat si exemplare cabaline superbe si gratioase, care au stralucit la Parada cailor. Lipitan, semigreu romanesc, dar si rase de cai cu sange englez sau arab, au defilat cu gratie pe platoul Valea Cetatii din Rasnov.

Cea de-a XIII-a editie a Festivalului Ecvestru este unul dintre evenimentele de suflet si cel mai longeviv organizat la Rasnov. Ca si in alti ani, festivalul a adus la Rasnov iubitorii de cai din toata tara.

Cabalinele s-au intrecut in concursuri de frumusete, au defilat in parada, au sarit peste obstacole, au facut demonstratii de cascadorie cu cai si show-uri de dresaj ecvestru.

O sectiune speciala a concursului a fost cea a poneilor care, in compania micilor stapani au putut si ei sa-si etaleze frumusetea.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.