Evacuari la Spitalul de Pneumoftiziologie

Evacuari la Spitalul de Pneumoftiziologie

0 573

3 corpuri de cladire de la Spitalul de Pneumoftiziologie vor fi evacuate. Cladirile au fost retrocedate iar autoritatile trebuie sa gasesca o solutie pentru mutarea bolnavilor pana la finalul anului. Una dintre solutii este transferarea intr-un corp al Spitalului Judetean

3 corpuri de cladire de la Spitalul de Pneumoftiziologie vor fi evacuate. Cladirile au fost retrocedate iar autoritatile trebuie sa gasesca o solutie pentru mutarea bolnavilor pana la finalul anului. Una dintre solutii este transferarea intr-un corp al Spitalului Judetean dar decizia se va lua numai dupa ce unitatile spitalicesti vor avea manageri in functie, in urma concursurilor programate pentru urmatoarea perioada.

Dupa ce se vor finaliza concursurile pentru ocuparea functiilor de manageri pentru cele 6 spitale din subordinea Consiliului Judetean, managerii vor semna contracte de management pentru urmatorii 3 ani. Contractele vor avea indicatori de performanta stabiliti de Ministerul Sanatatii dar si de Consiliul Judetean. pneumo1

Unul dintre indicatorii de performanta care, cel mai probabil, va fi inclus in contract de Consiliul Judetean va fi legat de situatiile patrimoniale ale spitalelor. Intr-o situatie patrimoniala dificila este Spitalul de Pneumoftiziologie, care are 3 corpuri de cladire retrocedate.

Cele trei corpuri de cladire gazduiesc in prezent aproximativ 150 de paturi ocupate in general de bolnavi cu afectiuni pulmonare, inclusiv tuberculoza.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.