Eurostrada va asfalta Drumul Rusinii

Eurostrada va asfalta Drumul Rusinii

0 447

Firma care face o parte din interventiile pe drumurile publice din municipiul Brasov va asfalta si Drumul Rusinii. Societatea a cistigat licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, in urma unei competitii cu alte sapte companii de profil

Firma care face o parte din interventiile pe drumurile publice din municipiul Brasov va asfalta si Drumul Rusinii. Societatea a cistigat licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, in urma unei competitii cu alte sapte companii de profil.

Initial, lucrarile au fost estimate de CNADNR la 12,64 de milioane de lei insa, in urma licitatiei, firma a venit cu o oferta la aproape jumatate din aceasta valoare. Reparatiile pe DN 1 S Sercaia – Hoghiz se vor face pe 17 kilometri din cei 23,69 cat masoara drumul si vor dura 15 saptamani de la data semnarii ordinului de incepere a lucrarilor.

DJ 104,, botezat „Drumul rusinii“, a fost in ultimii ani subiectul mai multor dispute intre Consiliul Judetean, CNADNR si Guvern.

Ultima modernizare a fost facuta inainte de 1978, cand s-a executat o imbracaminte asfaltica de tip usor, dupa care au urmat plombari si covor asfaltic nou doar pe unele tronsoane limitate.

Drumul traverseaza cinci localitati Parau, Venetia de Jos, Comana de Jos, Cuciulata si Fintina, pe o lungime totala de 6,16 kilometri, reprezentand 26% din lungimea totala a arterei. Proiectul CNADNR nu cuprinde si tronsoanele din interiorul localitatilor, de care se ocupa Consiliul Judetean Brasov.
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.