Edi Grosu, locul 5 intr-o etapa de Turul Italiei

Edi Grosu, locul 5 intr-o etapa de Turul Italiei

0 747

Ciclistul zarnestean Eduard Grosu a obtinut cea mai buna performanta a ciclismului romanesc. Etapa a 13-a din Turul Italiei, desfasurata pe distanta de 147 de kilometri, intre Montecchio Maggiore si Jesolo, s-a dovedit una norocoasa pentru ciclistul brasovean, care a incheiat-o pe locul 5

Ciclistul zarnestean Eduard Grosu a obtinut cea mai buna performanta a ciclismului romanesc.

Etapa a 13-a din Turul Italiei, desfasurata pe distanta de 147 de kilometri, intre Montecchio Maggiore si Jesolo, s-a dovedit una norocoasa pentru ciclistul brasovean, care a incheiat-o pe locul 5, cel mai bun loc ocupat de un ciclist roman la o competitie de asemenea anvergura.

Component al echipei italiene Nippo-Vini Fantini, Edi Grosu declara ca ar fi putut chiar sa castige aceasta etapa, daca Stacchiotti, coechipierul sau care ar fi trebuit sa-l duca in plasa pe ultimii 500 de metri, nu ar fi fost implicat intr-o cazatura cu 4 kilometri inainte de final.edy grosu

In plus, rusul Porsev l-a blocat pe roman la margine si i-a taiat accelerarea, chiar daca Edi ar fi putut da mai mult pe sprintul final.

Edi este insa increzator, mai ales ca mai sunt doua etape in care ar putea obtine rezultate cel putin la fel de bune, cu sosire la sprint.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.