Olimpia CSU debuteaza acasa… la Cheile Gradistei

Olimpia CSU debuteaza acasa… la Cheile Gradistei

0 574

Olimpia CSU va debuta pe teren propriu in noua editie de campionat la Cheile Gradistei. Asta pentru ca in Sala Sporturilor va fi un spectacol extraordinar iar in Brasov mai exista o singura sala de sport cu suprafata omologata, insa aceasta nu detine panourile necesare meciurilor de baschet

Olimpia CSU va debuta pe teren propriu in noua editie de campionat la Cheile Gradistei. Cum in Sala Sporturilor va fi un spectacol extraordinar iar in orasul nostru mai exista o singura sala de sport cu suprafata omologata, insa aceasta nu detine panourile necesare meciurilor de baschet. In aceste conditii, una din cele trei echipe de prima liga din Brasov trebuie sa joace meciul de pe teren propriu la 50 de kilometri de Brasov, locul cel mai apropiat cu o sala de sport omologata din judetul nostru.
Dragos Craciun, presedintele comisiei de sport a CJ Brasov, s-a declarat mahnit ca un oras atat de mare ca Brasovul are un singur teren omologat pentru baschet.
Meciul cu Rapid se va desfasura miercuri, de la ora 15:00, dar este greu de crezut ca vor fi foarte multi spectatori din Brasov, mai ales ca la aceeasi ora se desfasoara si derbyul la fotbal dintre Unirea Tarlungeni si FC Brasov. „Olimpicele” privesc cu seriozitate meciul cu Rapid, chiar daca la prima vedere pare o confruntare facila.
Daca in prima etapa au avut liber, brasovencele vor juca in aceasta saptamana doua partide. Dupa confruntarea cu giulestencele urmeaza cea mai grea deplasare din sezonul regulat, la vicecampioana Sepsi Sfantu Gheorghe, principala favorita la titlu in acest an.
Inaintea primelor doua meciuri din campionat, atmosfera in lot este excelenta, fapt scos in evidenta si de sarboaica Biljana Pesovic.
Dupa ce anul trecut au incheiat pe locul 5, brasovencele isi propun ca in aceasta editie sa ajunga in Final Four atat in campionat, cat si in Cupa Romaniei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.