Drumul Rusinii a fost asfaltat dupa 20 de ani de gropi

Drumul Rusinii a fost asfaltat dupa 20 de ani de gropi

0 510

Drumul Rusinii a fost, in sfarsit, asfaltat dupa doua decenii de nervi si umilinte la adresa soferilor si localnicilor. O generatie a fost sacrificata pentru ca politicienii romani sa poata reface drumul de 17 kilometri, intre localitatile brasovene Sercaia si Hoghiz

Drumul Rusinii a fost, in sfarsit, asfaltat dupa doua decenii de nervi si umilinte la adresa soferilor si localnicilor. O generatie a fost sacrificata pentru ca politicienii romani sa poata reface drumul de 17 kilometri, intre localitatile brasovene Sercaia si Hoghiz.
Cum eforturile Consiliului Judetean s-au dovedit inutile din cauza costurilor mult prea mari fata de fondurile de care dispune institutia, a fost nevoie ca DN 1S sa fie preluat in custodie de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Drumul a fost refacut pe intreaga lungime de 17 kilometri dara pana la finalizare mai trebuie turnate inca doua straturi de asfalt.

Deputatul PNL Mihai Dontu se felicita ca nu mai este nevoit sa faca amendamente in Parlament la legea bugetului de stat si ca acum poate sa se dedice integral demersurilor legale pentru finalizarea aeroportului de la Ghimbav.asfalt drumul rusinii

Locuitorilor din zona si celor care trec pe aici nu le vina sa creada ca drumul s-a asfaltat dupa tergiversari care au durat 20 de ani.

8,5 milioane de lei a costat pana acum refacerea drumului si va fi nevoie de inca 5,2 milioane pentru turnarea urmatoarelor covoare asfaltice, in toamna acestui an.
Localnicii au protestat de nenumerate ori impotriva indolentei sefilor judetului si a guvernatilor, care au avut nevoie de 2 decenii pentru a asfalta drumul. In acest interval a distrus sute de masini si i-a adus pe oameni la capatul rabdarii.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.