Dinamoviada in haine noi in Poiana Brasov

Dinamoviada in haine noi in Poiana Brasov

0 631

Pana la Revolutie, Dinamoviada era una dintre cele mai pasionante intreceri sportive din tara. Reluata dupa 1989, competitia se desfasoara acum sub numele de Campionatul de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Organizatoarea editiei din acest an este fosta campioana la saritura in inaltime Monica Dinescu-Iagar

Pana la Revolutie, Dinamoviada era una dintre cele mai pasionante intreceri sportive din tara. Reluata dupa 1989, competitia se desfasoara acum sub numele de Campionatul de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Organizatoarea editiei din acest an este fosta campioana la saritura in inaltime Monica Dinescu-Iaga.

Peste 200 de politisti si cadre ale Ministerului de Interne se intrec in Poiana.

Numerosi fosti sportivi care au activat la cluburi militare au ramas, dupa retragerea din activitatea competitionala in Ministerul Administratiei si Internelor. dinamoviada

Sportul a ramas insa principala lor pasiune, astfel ca la Campionatul de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne au participat numerosi atleti. De organizarea competitiei s-a ocupat fost mare campioana Monica Dinescu-Iagar, fosta dubla campioana mondiala si europeana, care a apreciat pregatirea politistilor.

Politistii s-au intrecut in probe de alergare, in cele de aruncare a greutatii si saritura in lungime. Cei mai buni competitori vor fi desemnati in finalele de astazi.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.