Detonare de munitie in Poligonul din Harman

Detonare de munitie in Poligonul din Harman

0 445

Inspectoratul pentru situatii de urgenta a distrus in poligonul de la Harman elemente de munitie neexplodate, asanate de pe teritoriul judetului in ultimele doua luni. Au fost neutralizate grenade, mine, proiectile si cartuse provenite din primul si din al doilea razboi mondial

. Inspectoratul pentru situatii de urgenta a distrus in poligonul de la Harman elemente de munitie neexplodate, asanate de pe teritoriul judetului in ultimele doua luni.

Au fost neutralizate grenade, mine, proiectile si cartuse provenite din primul si din al doilea razboi mondial. Reprezentantii ISU le recomanda cetatenilor care gasesc elemente de munitie sa se indeparteze de acestea, sa anunte la numarul de urgenta 112 locul in care au fost gasite si sa astepte sosirea specialistilor Inspectoratului.detonare munitie1
Pirotehnicienii sunt singurii abilitati sa le identifice si sa le ridice in vederea distrugerii.
De asemenea, o masura de siguranta este oprirea traficului in zona pana la sosirea la fata locului a echipajelor de interventie.
Razboiul a trecut de pe aceste meleaguri de mult timp, semne ale marii conflagratii inca sunt gasite de oameni cu ocazia unor lucrari in constructii sau in agricultura. Pericolul ramane si recomandare este una singura – anuntati specialistii la 112.
Persoanele care gasesc astfel de artefacte trebuie sa fie constiente ca elementele de munitie pot fi acticve si le pot pune in pericol viata celor care actioneaza asupra lor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.