Definitivat cu nota 2,75 la Brasov!

Definitivat cu nota 2,75 la Brasov!

0 490

Cea mai mare nota la examenul de definitivat 9,95 l-a obtinut o doamna invatator care preda in limba germana. Au fost insa si note sub 5 iar o alta doamna profesor psihopedagog a primit doar nota 2,75

Inca cinci profesori au fost promovati in urma contestatiilor la examenul de definitivat, dupa ce au obtinut note peste 8. Din cele 225 de cadre didactice inscrise initial la Definitivat, s-au prezentat la proba scrisa doar 221. Dintre acestia s-au retras 41, asa ca doar lucrarile a 180 de profesori au fost pana la urma corectate. 76 primisera inainte de contestatii note peste 8, iar dupa contestatii numarul acestora a crescut la 81.

Potrivit Mariei Szabo, inspector general adjunct, ISJ Brasov, 180 de lucrari au fost evaluate in centrele de evaluare. Procentul de promovabilitate in urma contestatiilor a crescut cu 3 puncte .

42% aveam inainte de contestatii, acum avem 45 la suta procentul de promovabilitate.

Cea mai mare nota la examenul de definitivat 9,95 l-a obtinut o doamna invatator care preda in limba germana.

Au fost insa si note sub 5 iar o alta doamna profesor psihopedagog a primit doar nota 2,75. Cadrele didactice care au promovat examenul national de definitivare dobandesc dreptul de practica in invatamantul preuniversitar.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.