Darwin Day a fost sarbatorita si la Brasov

Darwin Day a fost sarbatorita si la Brasov

0 483

De ziua de nastere a marelui biolog, Gradina Zoologica a organizat un eveniment dedicat tuturor copiilor care vor sa desluseasca tainele evolutiei speciilor. Leii sunt mai fericiti cu mai multe femele, a fost concluzia unui mic vizitator de la Zoom, dupa seminarul despre Darwin

De ziua de nastere a marelui biolog, Gradina Zoologica a organizat un eveniment dedicat tuturor copiilor care vor sa desluseasca tainele evolutiei speciilor. Leii sunt mai fericiti cu mai multe femele, a fost concluzia unui mic vizitator de la Zoom, dupa seminarul despre Darwin.
Originea specilor, scrisa de Charles Darwin este considerata una dintre cele mai importante 10 carti care au influentat lumea, o adevarata schimbare de paradigma in stiinta biologiei.
Gradina Zoo a gazduit pana duminica o expozitie de fotografii care relateaza cum au evoluat animalele si oamenii de-a lungul timpului.
La seminarul dedicat marelui biolog, copiii au aflat cat de folositoare ne sunt astazi studiile lui Darwin, care a elaborat o noua teorie a stiintei si a revolutionat noua teorie a creationismului, care s-a unit cu evolutionismuul.zoo darwin
Pentru vizitatorii prea mici ca sa inteleaga stiinta, organizatorii le-au oferit copiilor ocazia de a desena animale pe care le-au plasat in lantul evolutiei.
Din anul 1882, intreaga lume celebreaza in data de 12 octombrie evenimente menite sa sublinieze importanta descoperirilor lui Charles Darwin.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.