COVID 19 – Curtea Superioară de Justiție a Canadei a acceptat să...

COVID 19 – Curtea Superioară de Justiție a Canadei a acceptat să judece Procesul global pentru crime împotriva umanității!

0 76

 Procesul global pentru crime împotriva umanității intentat și acceptat de Curtea Superioară de Justiție a Canadei (vezi linkul de mai jos) a început.  O echipă de peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali, condusă de germanul Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai puternici avocați din Europa, a inițiat cel mai mare proces din istorie numit „Nürnberg 2” împotriva OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și Grupul Davos (Forumul Economic Mondial sub conducerea lui Klaus Schwab, în ​​vârstă de 80 de ani) pentru crime împotriva umanității. Dr. Reiner Fuellmich este un avocat germano-american, el este cel care a câștigat proceduri de mai multe milioane de dolari împotriva fraudei Deutsche Bank și cel împotriva Volkswagen pentru frauda Dieselgate.  Este unul dintre fondatorii „Comisiei de Investigare a Coroanei Germane”.  Fuellmich și echipa sa au adunat mii de dovezi științifice pentru a dovedi nefiabilitatea totală a testării PCR și frauda din spatele acestora.  Fuellmich a vorbit la acea vreme despre vaccinuri și a declarat că „nu au nimic de-a face cu vaccinările, ci fac parte din experimente genetice”.  Pe lângă testele greșite și certificatele de deces frauduloase emise de personalul medical corupt, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

 Potrivit articolului 32 din Convenția IV.1949, „Mutilările și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane” sunt interzise.  Potrivit articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe oameni reprezintă o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg, care prevăd pedeapsa cu moartea pentru cei care încalcă aceste tratate internaționale. „Fuellmich a adăugat, de asemenea, că toate aceste lucruri au fost planificate de multă vreme pentru a fi implementate până în 2050. „Dar apoi” persoanele au devenit lacome și au decis să anticipeze planurile mai întâi în 2030 și în cele din urmă în 2020 într-o atât de mare graba, încât vor face atât de multe greșeli!

 Producătorii de vaccinuri, de exemplu, nu s-au așteptat că vor exista atât de multe efecte secundare și decese.” „Europa- continuă Fuellmich- este principalul câmp de luptă al acestui război.  Asta pentru că este complet falimentara.  Fondurile de pensii au fost complet jefuite.  Așa că vor să pună Europa sub control înainte ca oamenii să știe ce se întâmplă „.
Dar cine sunt acești oameni care trag sforile?  Potrivit lui Fuellmich, este un grup de aproximativ 3.000 de superbogați.  Clica Davos din jurul lui Klaus Schwab aparține acestui grup.  Ce credeai?
Control total asupra oamenilor.  „Ei mituiesc medici, personalul spitalului și politicieni.  Oamenii care nu cooperează sunt amenințați.  Ei folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii.”
Mass-media de masă”, rezumă Fuellmich, „spune o realitate falsă și spune că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor și a vaccinurilor.  Acest lucru cu siguranță nu este adevărat”.
De exemplu, aproape toți cei cu care vorbesc în Germania știu că o mască nu protejează deloc, pentru că aproape toată lumea este acum informată despre mass-media alternativă.  Vechea presă se stinge.” .
Să-mi Asculți sfatul!
„Răspândiți adevărul și faptele cât de mult puteți și nu vă pierdeți energia cu oameni care sunt disperați vaccinați.

Nu-i putem salva pe toți. Mulți oameni vor muri”,
mai spune dr. Fuellmich.

https://corona-ausschuss.de/

 Vă rugăm să distribuiți! A fost blocat timp de 30 de zile!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.