Competitie de tir alaturi de soldatii americani

Competitie de tir alaturi de soldatii americani

0 605

Un grup de tineri cercetasii impreuna cu sportivi de la cluburile Dinamo Brasov, CSAM Bucegi Predeal si C.S. Cheile Gradistei si de soldatii americani aflati in aceasta perioada intr-un exercitiu la Cincu se vor intrece intr-un concurs de tir

Un grup de tineri cercetasii impreuna cu sportivi de la cluburile Dinamo Brasov, CSAM Bucegi Predeal si C.S. Cheile Gradistei si de soldatii americani aflati in aceasta perioada intr-un exercitiu la Cincu se vor intrece intr-un concurs de tir.

Evenimentul are loc astazi intre orele 9-12 la Baza Olimpica de pe Valea Carbunarii-Rasnov. Soldatii americani si cercetasii vor infrunta unii dintre cei mai buni tragatori, atat din comunitatea sportiva locala, cat si din cadrul unor unitati militare romanesti de elita.

Intrecere este una neconventionala, deoarece soldatii americani nu sunt familiarizati cu armele folosite in competitiile sportive. 120110weapon

Fiecare participant va trage conform regulilor biatlonului, din pozitia ,,picioare” si din pozitia ,,culcat”. Castigatorul competitiei va infrunta un campion local la biatlon si va fi premiat.

Tinerii cercetasi vor avea ocazia sa deguste produse gastronomice ce sunt servite soldatilor americani. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa vizioneze si un antrenament all tinerilor saritori cu schiurile pe cele patru trambuline si vor face si o plimbare cu telescaunul din dotarea complexului olimpic.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.