CL si-a completat comisiile

CL si-a completat comisiile

1 697

Miercuri, in locul lui Leonte a fost ales Tudor Dutu (PSD), iar in locul lui Liviu Lupu a fost numit Ciprian Bucur (PNL). A fost completata si Comisia nr. 1 (de Buget - Finante), in care a ramas vacant locul ocupat pana recent de acelasi Catalin Leonte, in locul caruia a fost numita liberala Carmen Ferghete Top.

Comisiile de specialitate din Consiliul Local a fost completate in plenul de miercuri. Dupa ce anul trecut consilierul local social-democrat Liviu Lupu a renuntat la postul din forul deliberativ local, mandatul lui a ramas vacant. Aceeasi soarta a avut si locul pe care acesta l-a ocupat in Comisia de specialitate pentru probleme de gospodarie comunala si locativa, agricultura, cadastru, fond funciar si registru agricol, fond forestier, servicii comunitare si de utilitate publica).
La inceputul anului, in comisie a mai ramas un loc vacant, dupa ce si consilierul local Catalin Leonte a demisionat. Miercuri, in locul lui Leonte a fost ales Tudor Dutu (PSD), iar in locul lui Liviu Lupu a fost numit Ciprian Bucur (PNL).
A fost completata si Comisia nr. 1 (de Buget – Finante), in care a ramas vacant locul ocupat pana recent de acelasi Catalin Leonte, in locul caruia a fost numita liberala Carmen Ferghete Top.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.