Cea de-a 5-a editie a BestEngineer la Coresi

Cea de-a 5-a editie a BestEngineer la Coresi

0 772

Pasionatii de programare si tehnologie, aflati in cautarea unui loc munca sunt asteptati la singurul targ de joburi pentru ingineri si experti IT- BestEngineer. Cea de-a cincea editie aduce o varietate de joburi pentru candidatii cu experienta, dar si stagii de practica si burse platite pentru student

Pasionatii de programare si tehnologie, aflati in cautarea unui loc munca sunt asteptati la singurul targ de joburi pentru ingineri si experti IT- BestEngineer. Cea de-a cincea editie aduce o varietate de joburi pentru candidatii cu experienta, dar si stagii de practica si burse platite pentru studenti. In jur de 20 de companii nationale si multinationale participa la evenimentul gazduit de mall-ul din Tractorul.
Confectioneri circuite integrate, stivuitoristi, operatori slefuire si masini unelte, tinichigii industriali dar si ingineri electrotehnisti, automatisti si experti IT.
Sunt doar cateva din cele aproape 300 de oferte actuale de angajare ale celor 20 de companii prezente la Targul Best Engineer de la Brasov. Evenimentul a fost programat vineri si sambara, intre orele 10 si 18, la mall-ul de pe fosta platforma Tractorul.inginer2
In mare parte se cauta candidati cu experienta, insa si studentii si masteranzii au o sansa sa isi gaseasca un loc de munca, prin intermediul stagiilor de practica si al internshipurilor.
Cei mai multi aplicanti sunt studentii sau absolventii de facultate, aflati la inceput de cariera.
Companiile prezente la singurul targ de locuri de munca pentru ingineri si experti IT se adreseaza tuturor brasovenilor, indiferent de varsta. La targ si-au facut aparitia si brasoveni cu experienta care vor un loc de munca adaptat cunostintelor si abilitatilor lor.
Targul de joburi BestEngineer se va incheia astazi, 7 noiembrie, la ora 18.00.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.