Caroline Fernolen este cap de lista la FDGR

Caroline Fernolen este cap de lista la FDGR

2 691

Presedinte al Fundatiei Mihai Eminescu Trust si apropiata a Printului Charles, Caroline Fernolen a implementat pana acum peste 1.200 de proiecte. Daca in Viscri cei mai multi localnici erau asistati social, acum doar trei asemenea familii mai au nevoie de ajutor de la stat.

Presedinte al Fundatiei Mihai Eminescu Trust si apropiata a Printului Charles, Caroline Fernolen a implementat pana acum peste 1.200 de proiecte. Daca in Viscri cei mai multi localnici erau asistati social, acum doar trei asemenea familii mai au nevoie de ajutor de la stat. Caroline Fernolen considera ca proiectele pe care a reusit sa le dezvolte pentru comunitatea din comuna Bunesti, dar si celelalte proiecte, pe care le-am derulat prin fundatia Mihai Eminescu Trust in 86 de localitati o recomanda pentru functia de consilier judetean.
Forumul are liste complete la Consiliul Judetean si in localitatile Brasov, Fagaras, Bunesti si Halchiu. In alte trei localitati din judet – Rupea, Sanpetru si Ticus, formatiunea are candidati la primarii.caroline fernoland1
La Fagaras, FDGR sprijina candidatura lui Gheorghe Socaciu, fostul primar din Dragus, iar la Codlea a facut o alianta electorala cu Uniunea pentru Codlea.
In municipiul Brasov, germanii isi propun intre 6 si 9 posturi de consilier local, tintesc postul de primar si cel de viceprimar, pentru care propunerea este avocatul Arnold Ungar. In 9 mai, FDGR isi va lansa oficial candidatii care vor purta papioane rosii, care sa aminteasca de inima rosie, semnul formatiunii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.