Candidatii PSD Brasov nu sunt pe placul lui Dragnea

Candidatii PSD Brasov nu sunt pe placul lui Dragnea

0 607

Presedintele PSD s-a declarat nesatisfacut de modul in care se prezinta cei patru candidati social-democrati - consilierul local Catalin Leonte, fostul viceprimar Razvan Popa, seful OPC Brasov Sorin Susanu si medicul Dan Grigorescu, fost manager al Spitalului Judetean

Daca maine ar fi alegeri locale, Liviu Dragnea nu ar vota pe nici unul din cei patru candidati PSD inscrisi in cursa pentru Primaria Brasovului.
Presedintele PSD s-a declarat nesatisfacut de modul in care se prezinta cei patru candidati social-democrati – consilierul local Catalin Leonte, fostul viceprimar Razvan Popa, seful OPC Brasov Sorin Susanu si medicul Dan Grigorescu, fost manager al Spitalului Judetean.
Liviu Dragnea le-a trasmis ca nu i-ar vota pe nici unul dintre ei pentru ca nici unul nu a prezentat vreun motiv serios pentru care sa fie primar al Brasovului. dragnea brasov
Candidatul final pe care PSD il va sustine va fi anuntat in luna octombrie, dupa ce se vor analiza si rezultatele unui studiu sociologic comandat de organizatie.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.