Campanie de sterilizare a maidanezilor din curtea firmelor

Campanie de sterilizare a maidanezilor din curtea firmelor

0 565

Firmele care detin caini in curtile societatilor pot beneficia gratuit de sterilizarea si castrarea patrupedelor. Autoritatile locale, in parteneriat cu Asociatia Milioane de prieteni, asigura aceste servicii in dorinta de a preveni in acest fel inmultirea necontrolata a animalelor, care ies apoi in strada

Firmele care detin caini in curtile societatilor pot beneficia gratuit de sterilizarea si castrarea patrupedelor. Autoritatile locale, in parteneriat cu Asociatia Milioane de prieteni, asigura aceste servicii in dorinta de a preveni in acest fel inmultirea necontrolata a animalelor, care ies apoi in strada si creeaza probleme brasovenilor.
O sursa extrem de fertila de caini fara stapin care ajung pe strazi este incinta societatilor comerciale unde animalele sunt hranite cu dedicatie de catre angajati.
Asociatia Milioane de Prieteni si serviciul de gestionare a animalelor au lansat o campanie de sterilizare gratuita a acestor ciini. Autoritatile spera, in acelasi timp, la o atitudine mai receptiva din partea administratorilor de societati brasovene.maidanezi4
Cainii din incintele societatilor comerciale nu-si petrec aici tot timpul si ies noaptea pe strazi, fenomen sesizat zilnic Primariei de locatari din toate cartierele, confirma Gabriel Homeghi – sef serviciu SPGA Brasov.
Si pisicile ar trebui castrate pentru ca se inmultesc necontrolat si creeaza probleme mai ales in jurul blocurilor, crede Cristina Lapis – presedinte Asociatia Milioane de Prieteni Firmele care doresc sa rezolve problema cainilor din incinta sediilor nu trebuie decat sa apeleze Asociatia Milioane de Prieteni sau Serviciul Public de gestionare a Animalelor din cadrul primariei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.