Branduri romanesti la Festivalul regiunilor europene

Branduri romanesti la Festivalul regiunilor europene

0 602

Produsele traditionale dar si costumele populare romanesti trebuie doar scoase la lumina. Strainii se indragostesc de ele imediat ce ajung sa le cunoasca, iar Festivalul regiunilor europene din Piata Sfatului este o ocazie excelenta pentru promovarea produselor romanesti

Produsele traditionale dar si costumele populare romanesti trebuie doar scoase la lumina. Strainii se indragostesc de ele imediat ce ajung sa le cunoasca, iar Festivalul regiunilor europene din Piata Sfatului este o ocazie excelenta pentru promovarea produselor romanesti. Micii producatori traditionali trebuie sa inteleaga ca asocierea este vitala pentru a rezista concurentei incorecte si inegale a hypermarketurilor.

Brasovul sarbatoreste Ziua Europei printr-o noua editie a Festivalului Regiunilor Europene. Manifestarea a debutat cu o prezentare a brandurilor romanesti care i-au cucerit pe straini.

Micii producatori s-au intalnit pentru a schimba impresii dar mai ales pentru a pune la cale forme de asociere in vederea scoaterii la lumina a produselor autentice romanesti.expo pta sf

Alin Prunean – presedinte Fundatia AGAPIS considera ca este foarte important ca producatorii sa inteleaga ca a venit timpul sa-si uneasca eforturile si sa colaboreze cel putin in prima faza in scopul vanzarii . Micul producator este intr-o continua competitie incorecta cu marile lanturi de magazine.

Promovarea Romaniei si a specificului romanesc nu inseamna doar gastronomie. Alina Zara a reusit sa duca peste hotare spiritul rominesc printr-o reinterpretare a iei romanesti, purtata cu mindrie de strabuni. Alina Zara spune ca creatiil sale nu sunt traditional autentice produsele ci sunt un mix intre vechi si nou care permit asezarea in contemporaneitate a povestii neamului romanesc.

Pe tot parcursul weekendului, brasovenii si turistii sunt asteptati in Piata Sfatului unde va fi un Tirg European de produse culinare traditionale.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.