Baza Olimpia a fost preluata cu forta de CJ

Baza Olimpia a fost preluata cu forta de CJ

0 485

Conducerea judetului i-a dat afara pe cei care gestionau baza, a pus yale noi si va scoate proprietatea la licitatie. Vicepresedintele CJ Adrian Gabor spune ca in ultima luna a fost asaltat de brasoveni care aveau copiii la tenis ori practicau ei insisi acest sport pe baza Olimpia si care l-au intrebat cand vor putea reveni pe terenuri

Conducerea judetului i-a dat afara pe cei care gestionau baza, a pus yale noi si va scoate proprietatea la licitatie. Vicepresedintele CJ Adrian Gabor spune ca in ultima luna a fost asaltat de brasoveni care aveau copiii la tenis ori practicau ei insisi acest sport pe baza Olimpia si care l-au intrebat cand vor putea reveni pe terenuri. Potrivit lui Gabor la licitatie s-ar putea prezenta si cetatenii interesati de aceasta baza, daca se vor constitui intr-o asociatie.
Consiliul Județean si Primaria Brasov s-au inscris in Cartea Funciara, iar administratia judeteana pregateste documentatia de scoatere la licitatie a administrarii bazei.
O situatie incerta are si Centrul Agrement de sub Tampa. Gabor spune insa ca terenul pe care se afla acesta apartine Primariei Brasov si trebuie cumparat iar Consiliul Judetean continua procedura de licitatie pentru inchirierea imobilului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.