BAC 2016 – Proba de competente lingvistice fost usoara pentru absolventii brasoveni!

BAC 2016 – Proba de competente lingvistice fost usoara pentru absolventii brasoveni!

0 445

A treia proba a bacalaureatului a evaluat competentele lingvistice intr-o limba straina si de circulatie internationala. Elevii intrati in sala de examen au avut cate 15 minute la dispozitie pentru a-si sustine interventiile in fata comisiei

A treia proba a bacalaureatului a evaluat competentele lingvistice intr-o limba straina si de circulatie internationala. Elevii intrati in sala de examen au avut cate 15 minute la dispozitie pentru a-si sustine interventiile in fata comisiei.
De asemenea, candidatii au avut de trecut o proba audio si una de exprimare verbala, urmand ca in 28, 29 si 30 iunie sa se desfasoare oralul.
Cum pentru a putea fi declarat admis este necesara doar prezenta, elevii nu au avut mari emotii la iesirea din sali si au declarat ca era suficient un minimum de cunostinte.
In functie de punctajul obtinut la aceste probe, elevii vor primi calificativele A1 introductiv, A2 Intermediar, B1 nivel prag si B2 Avansat. Dupa terminarea probelor orale, vor urma cele scrise.
In 4 iulie va avea loc primul examen scris la Limba si Literatura Romana, urmata a doua zi de examenul in limbile materne. Bacalaureatul se va incheia cu proba scrisa la o materie aleasa de candidati.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.