„Amural” – 3 premii la Gala Premiilor in Cultura

„Amural” – 3 premii la Gala Premiilor in Cultura

0 703

Membrii Asociatiei Amural au plecat insa acasa cu trei premii: cel pentru Expozitia Anului- „La limitele orasului”, pentru Festivalul anului – Amural si pentru Debut. Alina Anca, Carmen Zmaranda si Razvan Pascu au primit o caramida pe care este inscriptionata fiecare categorie

In cadrul Galei Premiilor Anului 2015 in Cultura au fost propuse zece categorii de premiere. Proiectul cultural al anului a fost ales „Rezidenta Arta Contemporana RAC” – ce apartine Centrului Cultural Reduta. Cartea anului a fost aleasa „Opera poetica” de Alexandru Musina, „Brasov Jazz&Blues Festival” – organizat de Asociatia Fanzin a fost desemnat proiectul muzical 2015 iar concertul anului a fost atribuit Alexandrei Fits si Kameratei Kronstadt.
Piesa de teatru jucata de actorii de la Sica Alexandrescu „Dansand in noapte” a fost desemnata spectacolul dramatic al anului iar Asociatia Fanzin a fost aleasa organizatia culturala a anului.
Membrii Asociatiei Amural au plecat insa acasa cu trei premii: cel pentru Expozitia Anului – „La limitele orasului”, pentru Festivalul anului – Amural si pentru Debut.
Alina Anca, Carmen Zmaranda si Razvan Pascu sunt cei trei tineri care au primit o caramida pe care este inscriptionata fiecare categorie- un simbol al construirii unei comunitati care sa ofere cultura de calitate.amural
Zidurile Brasovului medieval au fost animate timp de trei zile in luna septembrie cu proiectii inedite. Amural, primul festival de arte vizuale post internet din Romania si-a propus o reconversie urbana a zonei Dupa Ziduri, intr-un spatiu de expresie a inceputului de mileniu III.
Pentru a doua editie, cei trei tineri si-au propus sa aduca la festival mai multi artisti nationali dar si internationali. Este nevoie insa si de implicarea financiara a autoritatilor si a sponsorilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.