ADDJ este sabotata de doi functionari ai CJ

ADDJ este sabotata de doi functionari ai CJ

0 592

Doi functionari publici din Consiliul Judetean refuza sa semneze contractul de finantare al Agentiei de Dezvoltare Durabila a Judetului. Asta desi bugetul asociatiei a fost deja votat pentru 2015 de plenul Consiliului Judetean. Presedintele agentiei ii acuza pe cei doi angajati ca fac abuz in serviciu

Doi functionari publici din Consiliul Judetean refuza sa semneze contractul de finantare al Agentiei de Dezvoltare Durabila a Judetului. Asta desi bugetul asociatiei a fost deja votat pentru 2015 de plenul Consiliului Judetean. Presedintele agentiei ii acuza pe cei doi angajati ca fac abuz in serviciu. Aberatia pune in pericol locurile de munca a 14 salariati dar si un proiect european in valoare de 3 milioane de euro.

Desi bugetul Agentiei de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov a fost deja votat pentru anul curent de plenul Consiliului Judetean, doi functionari ai forului nu sunt de acord sa semneze contractul de finantare. Cei doi nici macar nu si-au motivat refuzul de a semna documentul. Mihai Pascu, presedintele Agentiei de Dezvoltare Durabila a Judetului si director al Consiliului Judetean spune ca relatia dintre agentie si Consiliul Judetean este 100 % legala, fapt confirmat si de Curtea de Conturi.

14 angajati vor fi lasati pe drumuri doar pentru ca doi functionari publici fac abuz in serviciu, spune Mihai Pascu. Mihai Pascu,bbIn prezent, in agentie isi desfasoara activitatea doar sase salariati, care lucreaza la un proiect foarte important cu fonduri europene, in valoare de trei milioane de euro. In cazul in care proiectul in care asociatia este partenera cu Universitatea ”Transilvania” s-ar bloca, agentia ar trebui sa plateasca investitia. Presedintele Pascu spera ca functionarii care impiedica semnarea actului sa se trezeasca la realitate. Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov este o asociatie de dezvoltare intercomunitara infiintata in 2006, la initiativa Consiliului Judetean Brasov, pentru sprijinirea unitatilor administrativ-teritoriale din judet, prin identificarea, scrierea si implementarea proiectelor de dezvoltare locala.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.