Noile contracte de furnizare a agentului termic in Brasov sunt neclare

Noile contracte de furnizare a agentului termic in Brasov sunt neclare

0 432

Asta spun reprezentantii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor, dupa ce au constatat ca in acte nu sunt stipulate tariful, clauzele de reziliere si nici perioada pentru care se incheie contractul. Inspectorii OPC propun solutii si pentru imbunatatirea serviciilor oferite de Compania APA

Asta spun reprezentantii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor, dupa ce au constatat ca in acte nu sunt stipulate tariful, clauzele de reziliere si nici perioada pentru care se incheie contractul. Inspectorii OPC propun solutii si pentru imbunatatirea serviciilor oferite de Compania APA, dupa ce brasovenii sunt in continuare nemultumiti.
Noile contracte pentru sistemul centralizat de incalzire inaintate asociatiilor de proprietari spre semnare prezinta la prima analiza mai multe neclaritati referitoare la tariful care va trebui platit, la perioada pentru care se incheie contractul si la modalitatea de reziliere. Brasovenii sunt sfatuiti sa le citeasca cu mare atentie.
Cei de la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului se vor intalni cu reprezentantii serviciului public de termoficare pentru o eventuala modificare a neregulilor din contract.
La intalnirea dintre Federatia Asociatiilor de Proprietari si inpectorii OPC s-a propus si imbunatatirea activitatii Companiei Apa. Pentru emiterea autorizatiilor de constructie s-a propus obligativitatea contorizarii individuale a consumului de apa si instalarea in fiecare apartament a unor apometre inteligente cu citire electronica, de la distanta, pentru a nu-i afecta pe cei cu plata la zi:
Inspectorii Protectiei Consumatorilor vor incheia si un protocol de colaborare cu Federatia Asociatiilor de Proprietari din Brasov, pentru a eficientiza solutionarea problemelor cu care se confrunta clientii serviciilor publice.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.