Doi tineri brasoveni vor fi invitati la propria nunta

Doi tineri brasoveni vor fi invitati la propria nunta

0 582

Este oferta unui restaurant din Sacele, care le va organiza gratis petrecerea de nunta dupa ce Levi si Ioana au castigat in urma cu doua luni un concurs, la care au participat 28 de perechi. Duminica, cei doi logodnici vor spune "DA" in fata ofiterului starii civile

Este oferta unui restaurant din Sacele, care le va organiza gratis petrecerea de nunta dupa ce Levi si Ioana au castigat in urma cu doua luni un concurs, la care au participat 28 de perechi. Duminica, cei doi logodnici vor spune „DA” in fata ofiterului starii civile.

Levi si Ioana, amandoi in varsta de 25 de ani, se stiau doar din povestile unui prieten comun pana cand, intr-o zi, au facut cunostinta in autobuz.

Dupa ce au facut schimb de numere de telefon, relatia lor a inceput sa infloreasca si, bineinteles, si-au facut planuri de casatorie.
Tinerii s-au logodit in luna ianuarie, chiar la Sibiu, acolo unde Ioana studiaza limba germana. Cateva luni mai tarziu, viitoarea mireasa a gasit pe internet o oportunitate de a-si uni destinul cu partenerul ei de viata.

Cel care ofera nunta gratuita este patronul unui restaurant din Sacele, care a vrut sa faca unui cuplu cel mai frumos cadou pe care ar fi putut sa-l primeasca vreodata. L-a impresionat scrisoarea compusa de cei doi ca sa-si dovedeasca dragostea unul pentru celalalt. „M-a impresionat faptul ca sunt de mult impreuna, ca relatia lor rezista pe vremurile astea cand tentatiile sunt asa de mari si rezista, desi sunt la distanta”, spune Miret Paris, patronul restaurantului.nunta2
Marele eveniment va avea loc duminica. La ora 12.00, tinerii vor spune „DA” in fata ofiterului starii civile.
O ora mai tarziu Levi si Ioana isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu, la cununia religioasa.
Peste 150 de persoane vor fi alaturi de cei doi tineri in cea mai importanta zi din viata lor. In mod normal, o astfel de nunta ajunge sa coste peste 15.000 de euro.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.