Mama a patru copii – ucisa de concubin pe casa scarii

Mama a patru copii – ucisa de concubin pe casa scarii

0 437

Tragedia s-a petrecut marti noapte intr-un bloc din cartierul Bartolomeu. Dupa ce a injunghiat-o pe femeie, barbatul i-a si cotrobait prin lucruri si a fugit cu cateva obiecte de valoare. Cei doi se cunosteau de cateva luni iar vecinii spun ca barbatul se mutase de curand in garsonierea in care femeia locuia cu cei patru copii

Tragedia s-a petrecut marti noapte intr-un bloc din cartierul Bartolomeu. Dupa ce a injunghiat-o pe femeie, barbatul i-a si cotrobait prin lucruri si a fugit cu cateva obiecte de valoare. Cei doi se cunosteau de cateva luni iar vecinii spun ca barbatul se mutase de curand in garsonierea in care femeia locuia cu cei patru copii. Cel mic nu a implinit un an iar cel mare este elev de scoala generala.
Marti noapte vecinii au auzit scandal mare. Agresata de concubin femeia a luat in brate unul dintre copii si a iesit pe casa scarii sperand sa gaseasca gazduire la o vecina, colega de serviciu cu femeia. Barbatul a urmarit-o si intr-o fractiune de secunda a pus-o la pamant. Vecinii erau inca socati de scenele la care au asistat.concubin-ucigas1
In timp ce femeia se zbatea intre viata si moarte agresorul s-a intors in locuinta femeii. A cautat printre lucrurile ei, a luat toti banii si cateva lucruri personale ale femeii si a iesit pe fereastra ca sa scape de vecinii care-l asteptau la usa, care au reusit totusi sa-l prinda.
Echipajul cu medic care s-a deplasat la fata locului au gasit o femei inconstienta in coma cu doua plagi la nivelul toracelui si abdomenului.
Pacientei i s-au aplicat metode de stabilizare a hemoragiei interne masive, dupa care a fost transportata la spital.
Desi a intrat direct in sala de operatii femeia nu a mai putut fi salvata. Barbatul a fost retinut de politisti, care a si fost arestat ulterior pentru 30 de zile.
Directia pentru Protectia Copilului i-a preluat pe cei patru fratiori ramasi fara mama. Urmeaza ca ancheta sa stabileasca daca bunica din partea mamei poate sa se ingrijeasca macar de unul dintre nepoti. Copiii vor urma un program de consiliere psihologica, pentru a face fata acestei situatii tragice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.