,,Lupii” au făcut-o de oaie : 2-4, acasă, cu Fehervar!

,,Lupii” au făcut-o de oaie : 2-4, acasă, cu Fehervar!

0 429

Pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, Corona si Fehervar au jucat un meci spectaculos in Liga Mol. După o primă repriză fără gol, cele două combatante s-au dezlănţuit în repriza a doua, când “lupii” au condus de două ori, dar au fost egalaţi la scurt timp după ce au savurat bucuria golurilor. Astfel, după a doua parte a întâlnirii, scorul era egal, 2-2. Repriza a treia a fost una de coşmar pentru echipa braşoveană, care s-a văzut condusă cu 3-2, iar spre final oaspeţii au mai înscris înca o dată, pentru a treia oară consecutiv! Astfel, echipa maghiară a pus bomboana pe colivă, aducând o înfrângere oarecum neaşteptată echipei braşovene… Scor final 2-4, iar ,,lupii” pierd nu doar meciul ci şi un tempo, pentru că ajuseseră pe locul secund în Liga Mol! Pentru ei urmeaza un alt duel în Liga Mol, duminica, cu Dunauvarosi, de la ora 18.30, poate mai greu decât cel cu Fehervar….
,,Pentru noi, acest meci era unul din care ne doream să obţinem maximum dar acum avem dovada că toate meciurile din acest sezon al Ligii Mol sunt imprevizibile. Fehervar este o echipa bună, portarul lor a făcut un meci bun şi, din păcate, nu am putut să marcăm mai mult decât ei. Au meritat să câştige acest meci şi noi am avut multe şanse de a înscrie dar nu am reuşit. Este un sezon lung, am câştigat multe meciuri la rând şi presiunea este mare, intrucât lumea aşteaptă ca noi să câştigăm toate meciurile, mai ales pe cele de acasă…A fost ca un duş rece, să ne trezească, să ne ambiţioneze să continuăm să luptăm. În acest weekend, mai avem încă trei meciuri, două în Campionatul Naţional şi unul în Liga Mol, duminică.” , a declarat Martin Lacroix, antrenor principal Corona Braşov Wolves
Vineri, de la 18,30 şi sâmbătă, de la ora 11,30, Corona Braşov va întâlni Sportul Studenţesc, în două meciuri ce vor conta pentru Campionatul Naţional, unde Corona se află în prezent pe locul I.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.