Vicepresedintele Consiliului Judetean Claudiu Coman a demisionat

Vicepresedintele Consiliului Judetean Claudiu Coman a demisionat

1 586

Coman renunta la functia de conducere din administratia judeteana pentru a deveni decan la Facultatea de Sociologie si Comunicare a Universitatii Transilvania, functie in care a fost ales miercuri. Daca este multumit ca reusit sa transparentizeze e zona de achizitii publice si de finanta, fostul vicepresedinte al judetului regreta ca nu a facut mai multe pentru aeroport si pentru educatie

Coman renunta la functia de conducere din administratia judeteana pentru a deveni decan la Facultatea de Sociologie si Comunicare a Universitatii Transilvania, functie in care a fost ales miercuri. Daca este multumit ca reusit sa transparentizeze e zona de achizitii publice si de finanta, fostul vicepresedinte al judetului regreta ca nu a facut mai multe pentru aeroport si pentru educatie.
Administratia judeteana va lua act de demisia lui Claudiu Coman in 27 aprilie, data de la care postul va deveni vacant. Daca va exista un singur candidat pentru functia de vicepresedinte, acesta trebuie sa obtina mai mult de 18 voturi. Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean a considera ca a facut lucruri importante pentru angajati prin semnarea contractului colectiv de munca. CJ - Consiliul-Judetean-Brasov
Coman este multumit si pentru ca a reusit sa transparetizeze zona de achizitii publice si de finantari, si ca a facilitat o procedura de finantari pentru culte si sport.
Proaspatul demisionar are insa si regrete in legatura cu mai multe proiecte nerealizate de catre Consiliul Judetean.
Printre ele, aeroportul la care nu se lucreaza la suprafetele de miscare, lipsa unui acord cadru pentru investitiile pe drumuri judetene si faptul ca nu a facut mare lucru pentru educatie.
Claudiu Coman a fost ales miercurea trecuta in functia de decan al Facultatii de Sociologie si Comunicare a Universitatii Transilvania.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Ma de ce cantati osanale? Voi din presa, alaturi de servicii de forta, ati facut mari acesti NIMENI. Voi ata cantat ode si lui Cancescu, si lui Nita, si lui Scripcaru, pana cand fiecare si-a facut propriul TRUST de presa. Acum ati trecut la dat cu sorcova la cei din linia a doua, la instrumentele celor de mai sus. Spuneti ma adevarul inclusiv despre tipul asta care din trepadus in zona politica a facut o trambulina spre cariera universitara. Adevarul ca tot timpul a fost omul lui Cancescu. Mai mult dupa incatusarea aristotelului, a venit sa acopere jaful facut de acesta. A fost sef la ATOP, ce a facut altceva decat sa tina locul ocupat. Ar fi putut de aici sa faca ordine, nu a facut… Are atatea mandate incat a uitat de cate ori a intrat in cladirea din CJ, dar de facut n-a facut nimic, acest fagarasan „de treaba”. Ba a facut ceva. Pana la urma a reparat drumul spre localitatea natala. Acum se duce la universitate sef specialist in SONDAJE de facut sefi in politica si administratie.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.