Oferte tentante pentru liceeni la Targul Universitatilor

Oferte tentante pentru liceeni la Targul Universitatilor

0 395

Peste 50 de universitati si institutii de invatamant din Europa si America le-au prezentat elevilor oferte care de care mai atractive. Pe langa universitatile romanesti, nu mai putin de 11 institutii de invatamant superior din Anglia au fost prezente la aceasta prima editie de la Brasov

Peste 50 de universitati si institutii de invatamant din Europa si America le-au prezentat elevilor oferte care de care mai atractive. Pe langa universitatile romanesti, nu mai putin de 11 institutii de invatamant superior din Anglia au fost prezente la aceasta prima editie de la Brasov.
University of Essex, University of Birmingham, University of Portsmouth sau Brunel University of London sunt doar cateva dintre institutiile de invatamant superior care si-au trimis reprezentantii la Brasov sa faca primul pas spre recrutarea tinerilor brasoveni.
Dragos Vasilescu, a venit la Brasov pentru a reprezenta Universitatea din Lucerna, Elvetia – Business and Hotel Management Schol, o universitate de nisa din domeniul hotel management, global business management si arta culinara. Reprezentantii Consiliilor Americane pentru Educatie ofera la Brasov bursa FLEX – Future Leaders Exchange Programs – oportunitatea pentru liceenii romani de clasele a IX-a, a X-a si a XI-a sa faca un an de liceu, de data aceasta – ceva mai atipic – in Statele Unite, cu absolut toate costurile asigurate.targ universitati bv1
Alaturi de universitatile din Insula, nici cele romanesti nu au stat cu mainile-n san. Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai sau Universitatea Romano-Americana sunt numai cateva dintre institutiile de invatamant superior din tara noastra care isi doresc ca absolventii de licee brasovene sa se numere printre studentii lor.
Liceenii sunt incantati ca pot alege dintr-o oferta atat de vasta, atat in tara, cat si in strainatate.
Elevii brasoveni au venit in numar mare iar prezenta lor a fost apropiata de a celor din orasele in care targul se organizeaza de mai multi ani.
Organizatorii au fost incantati de prezenta extrem de numeroasa a tinerilor brasoveni inca de la prima editie desfasurata in orasul nostru.
Romanian International University Fair este cel mai mare eveniment educational din Romania si Europa de Sud-Est si aduce anual peste 200 de expozanti din 15 tari si peste 22.000 de vizitatori. Numai in prima ora de targ, la Brasov au trecut pragul evenimentului peste 700 de persoane.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.