Olimpiada Nationala de Interpretare Instrumentala la Brasov

Olimpiada Nationala de Interpretare Instrumentala la Brasov

0 946

Liceul Vocational de Muzica „Tudor Ciortea” din Brasov gazduieste faza zonala a Olimpiadei Nationale de Interpretare Instrumentala. 160 de elevi talentati din clasele III-VIII din sase judete se intrec in interpretarea a cate trei piese la pian, chitara, flaut, vioara sau clarinet.

Liceul Vocational de Muzica „Tudor Ciortea” din Brasov gazduieste faza zonala a Olimpiadei Nationale de Interpretare Instrumentala. 160 de elevi talentati din clasele III-VIII din sase judete se intrec in interpretarea a cate trei piese la pian, chitara, flaut, vioara sau clarinet. Daca pana acum olimpiada se desfasura pe fiecare sectiune in parte, anul acesta, in premiera la Brasov, 11 subcomisii se ocupa de jurizarea numeroaselor instrumente.
Copii din Brasov, Bistrita, Covasna, Harghita, Targu-Mures si Sibiu au sustinut joi concursul la sectiunile de pian, flaut si clarinet; astazi se vor desfasura probele de vioara, chitara, corzi grave, oboi, fagot, alamuri, percutie si instrumente populare.
Brasovul este reprezentat de 20 de elevi talentati, spune Francisca Lupu, directoarea Liceului de Muzica „Tudor Ciortea”.tudor ciortea1
Organizatorii spun ca este foarte greu sa coordonezi un astfel de concurs dar ca merita din plin efortul, pentru ca pune in valoare talentul copiilor.
Participantii spun ca au petrecut zeci de ore la repetitii iar unii dintre ei au mari emotii pentru momentul in care vor sta in fata juriului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.