Toate loturile de corn si lapte din scoli vor fi verificate

Toate loturile de corn si lapte din scoli vor fi verificate

0 475

De vineri s-ar putea relua furnizarea de lapte si corn in scolile din judetul Brasov. Rezultatele analizelor finale efectuate de Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor au iesit negative asa ca programul guvernamental se poate relua

De vineri s-ar putea relua furnizarea de lapte si corn in scolile din judetul Brasov. Rezultatele analizelor finale efectuate de Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor au iesit negative asa ca programul guvernamental se poate relua. Autoritatile vor sa verifice prin analize fiecare lot de lapte si corn care ajunge in scoli. O decizie finala va fi luata joi dupa intalnirea de la Prefectura unde au fost invitati si furnizorii care distribuie lapte si corn la Brasov.
Nici rezultatele finale ale analizelor efectuate pe lapte si corn si nici ancheta epidemiologica realizata de Directia de Sanatate Publica nu releva cauza imbolnavirlor de vineri de la cele doua scoli din Brasov.Laptele şi cornul 2
Fiecare lot de lapte si corn care va ajunge pe bancile din scoli trebuie verificat, spun autoritatile, care vor sa evite incidente precum cele petrecute vineri din Brasov si Codlea.
O decizie finala in legatura cu reluare furnizarii de lapte si corn in scolile din Brasov va fi luata astazi dupa intalnirea de la Institutia Prefectului unde au fost convocati si furnizorii.
30 de copii au ajuns vineri la spital dupa ce au acuzat dureri abdominale, greata si cefalee.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.