Petarda explodata in mana

Petarda explodata in mana

0 688

Un brasovean isi va petrece urmatoarele saptamani in spital dupa ce a avut ghinionul sa-i explodeze o petarda in mana. Medicii de la Spitalul Judetean Clinic de Urgenta fac eforturi sa-i salveze cele trei degete de la mana dreapta, distruse de explozie

Un brasovean isi va petrece urmatoarele saptamani in spital dupa ce a avut ghinionul sa-i explodeze o petarda in mana. Medicii de la Spitalul Judetean Clinic de Urgenta fac eforturi sa-i salveze cele trei degete de la mana dreapta, distruse de explozie.
Potrivit dr. Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva a Spitalului Judetean, explozia intarziata sau prematura a unei petarde este un traumatism care distruge in general minimum trei degete.
Pentru pacient vor urma zile intregi de spitalizare si recuperare dupa ce a suferit o prima interventie chirurgicala pentru reconstructia degetelor.
Pe sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului Judetean au ajuns astfel de cazuri si anii trecuti cand s-a inregistrat o medie de circa 15 pacienti pe sezon.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.