Steliștii au aplaudat galeria Stegarilor

Steliștii au aplaudat galeria Stegarilor

0 188

FCSB a jucat un ieri un amical cu ASR Braşov – echipă înfiinţată de suporteri după ce FC Braşov a intrat în faliment. Aflaţi în Liga a 3-a, ,,stegarii” s-au bucurat de susţinerea unui grup însemnat de ultraşi, care au creeat și ieri o atmosferă frumoasă și aflată pe cale de dispariţie chiar și in Liga 1.
Jucătorii FCSB-ului au fost şi ei impresionaţi de galeria Braşovului şi a mers la final să-i salute pe cei peste 1.000 de spectatori au venit să urmărească amicalul disputat pe stadionul ”Silviu Ploieşteanu”.
Braşovenii – în pofida scorului 0-4, ASR Braşov – FCSB –  au fost susţinuţi de o galerie care i-a impresionat până şi pe jucătorii FCSB-ului.

Amintim că în cel de-al doilea amical al verii disputat de FCSB aceștia din urmă s-au impus cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Steagu Roşu Braşov pe Stadionul ,,Silviu Ploeşteanu” .
A fost un nou meci dominat de formaţia lui Bogdan Andone, care a înscris de câte două ori pe repriză. 

Sârbul Planic a deschis scorul în minutul 4 printr-o lovitură de cap. Apoi a fost rândul lui Florin Tănase să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Decarul roş-albaştrilor a recidivat la zece minute după pauză când a marcat şi golul trei al echipei sale. De altfel Tănase a fost cel mai activ fotbalist din echipa lui Bogdan Andone. 
Tânărul Robert Dumitru a închis tabela în minutul 90.
FCSB se pregăteşte acum de ultimul test cu Viitorul Constanţa.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.