Invitație la… „O spargere cu peripeții”

Invitație la… „O spargere cu peripeții”

0 404
Teatrul Particular Brașov are plăcerea să vă invite pe 20 iunie începând cu orele 19 să savurați  comedia „O spargere cu peripeții” de Ana-Maria Bamberger. Coform paginii de faceboock a Teatrului Particular Brasov  în acest moment mai sunt disponibile 30 de bilete.
Spectacol le va avea în prim plan pe actrițele Dorina Roman și Luminița Borta
Sinopsisul piesei
E ajunul Crăciunului, și situația este cum nu se poate mai dezolantă pentru Victoria și Cici, două femei care nu se cunosc încă și care aparent nu au nimic în comun:
Victoria tocmai a fost concediată de la banca unde lucra și este acuzată de crime pe care nu le-a comis, iar Cici, după ce și-a pierdut brutaria într-un incendiu, e pe cale acum să își piardă și familia. Întâlnirea neprevăzută dintre cele două dă naștere unei aventuri surprinzătoare, plină de umor și suspans.
O comedie optimistă a zilelor noastre care, pornind de la formula „oameni obișnuiți în situații neobișnuite„, ne invită să facem haz de necaz împreună cu cele două eroine fără voie.
Frédéric Perez, rédacteur en chef at spectatif.com din Paris, spune că: ,,Autoarea Ana-Maria Bamberger portretizează cu finețe intrusivă personaje care ne seamănă și descrie cu adresă eficace situații care, oricât de improbabile ar fi, sunt adevarate pentru că ne sunt atât de aproape.
Textul este inteligent și amuzant, cu replici spumoase. El decide să luăm calea unui râs salvator, care vine să gâdile relația noastră cu realul prin mici tușe deliberate, fără cinism, întotdeauna complice.
Un text superb și interesant
.”

Rezervările pot face și apelând la nr.  0799 977 357

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.