Automobilism : 55 de amatori și profesioniști se întrec la Promo Rally...

Automobilism : 55 de amatori și profesioniști se întrec la Promo Rally TOTAL , la Brașov

0 255

55 de piloți amatori s-au înscris pentru etapa a cincea a Promo Rally Total powered by SDS, etapă programată să aibă loc duminică, pe drumul din jurul fostului Stadion Municipal din Brașov. Traseul care a inaugurat în urmă cu 4 ani reeditarea competiției pentru amatori va fi parcurs pentru ultima oară în sezonul 2018-2019, contând ca penultima etapă din mini-campionatul ce se desfășoară peste iarnă. Organizatorii promit noi tombole, surprize și evoluții spectaculoase ale unor piloți licențiați, la fel ca și în etapele anterioare. Ambasadorii etapei sunt a V-a sunt piloții brașoveni Paul Țurcanu și Vlad Teodor.
Lista de înscrieri cuprinde 9 licențiați, 12 concurenți care aleargă la clasa 1 (sub 1600 cmc), 12 la clasa 2 (sub 2200 cmc), 18 la clasa 3 (peste 2200 cmc), respectiv 4 mașini de clasa 4, mașini cu modificări. De asemenea, vor fi la start 6 mașini diesel.
Competiția debutează la ora 8:00, când este programată validarea înscrierilor concurenților, continuă cu un briefing, urmat de recunoașterea traseului, după care cele trei manșe cronometrate. Ultimele două manșe contează pentru clasament, cu rezultatele din cele două manșe însumate.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.