Competiție de polo, desfășurată la Brașov, în cinstea Centenarului României

Competiție de polo, desfășurată la Brașov, în cinstea Centenarului României

0 218

La Bazinul Olimpic Brașov s-a desfășurat cea de a doua ediție a ,,Cupei Corona– polo pe apă U17 – 100 România” sărbătorind astfel cei 100 de ani de la Marea Unire.
Au fost 3 zile de competiții, completate și de meciurile seniorilor. Au participat șase echipe din centre consacrate de formare în polo pe apă. Sportivii tuturor echipelor au demostrat foarte multă determinare și fair play, iar acest aspect s-a văzut în rezultatele obținute de fiecare echipă în parte. Echipa Coronei s-a clasat pe locul 2 după o partidă extrem de disputată împotriva celor de la Triumf București, o echipă puternică cu rezultate excelente la Campionatele Naționale. Față de anul trecut când echipa noastră s-a clasat pe locul 3, anul acesta finala s-a terminat cu un scor de egalitate, departajarea fiind făcută la golaveraj.
Vlad Tampa – capitanul echipei Corona Brasov, a fost desemnat „Golgeterul” competitiei cu 25 goluri marcate.
Drăgoi Ionuţ – portarul echipei Corona Brasov, a fost desemnat „Cel mai bun portar” al competitiei, prestatia sa din finala fiind una de exceptie.
Florin Turcu , antrenor al echipei Corona menționează: „Sunt foarte mulțumit de prestația jucătorilor mei în cadrul acestei competiții. Puteam să ocupăm primul loc, dar am ales să joc în meciurile mai ușoare cu jucătorii de pe banca extinsă, astfel diferențele de scor au balansat în favoarea celor de la Triumf. Echipa noastră a demonstrat foarte multă determinare, pregătire tactică, psihică și fizică pe parcursul competiției. Acestea au ajuns în vârful apogeului în meciul cu Triumf, în momentul în care am jucat timp de 4 minute cu un om in minus iar adversarul s-a desprins la 4 goluri. A inceput o cursa nebuna pentru a recupera handicapul iar ultimul minut și jumătate a fost cel care a făcut diferența și unde am demonstrat tuturor forța echipei noastre, pentru că am reușit să marcăm 3 goluri, fără să luăm niciun gol și astfel să egalăm echipa bucureșteană in ultimele 4 secunde ale meciului

Roxana Cojocea, președinta secției de polo pe apă a Coronei Brașov: „Mulțumim sportivilor care au demonstrat multă determinare și fair play, antrenorilor care lucrează zi de zi cu acești copii minunați, părinților care suțin moral și financiar acești sportivi minunați, suporterilor care știu cum să aprecieze eforturile jucătorilor, sponsorilor care valorifică performanța sub toate formele ei și cluburilor sportive care oferă posibilitatea copiilor noștri să crească frumos
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.