Biletele la concertele de Crăciun ale Operei s-au epuizat în câteva ore

Biletele la concertele de Crăciun ale Operei s-au epuizat în câteva ore

0 214

La coadă s-au aşezat chiar și angajaţi ai Operei Braşov. A fost cazul solistului liric Marcel Zănescu; artistul s-a prezentat în fața ghișeelor încă de la ora 6.00

„Magia Crăciunului la Operă” s-a vândut ca pâinea caldă. Pentru cele trei spectacole tradiţionale pregătite de Opera Braşov cu ocazia Crăciunului, braşovenii s-au aliniat luni la coadă chiar şi de la ora 6 dimineaţa.
În rând cu publicul obişnuit, la rând s-au aşezat şi angajaţi ai instituţiei. Fiecare a putut cumpăra maximum 6 bilete. „Magia Crăciunului la Operă” va fi prezentat în trei seri consecutive, în 14, 15 şi 16 decembrie.
Cei mai mulţi dintre braşoveni au venit după ora 8 la Operă, dar au fost şi persoane care s-au instalat la coadă de la 6 dimineaţa, cu 4 ore înainte de deschiderea casieriei. Cumpărătorii s-au aşezat pe trei şiruri, în funcţie de seara pentru care au dorit biletele.
La coadă s-au aşezat chiar și angajaţi ai Operei Braşov. A fost cazul solistului liric Marcel Zănescu; artistul încă de la ora 6.00
Ca să evite pe viitor cozile, Marius Ciulică, reprezentantul sindicatului Operei, anunţă că instituţia doreşte să organizeze o vânzare de bilete online, cu anunţ din timp şi cu un site făcut foarte bine.

„Magia Crăciunului la Operă” va fi prezentat în trei seri consecutive, în 14, 15 și 16 decembrie şi îi va aduce în faţa braşovenilor, printre alţii, pe Cristina Simionescu, de la Opera Naţională Română din Iaşi, Massimiliano Drapelli, din Italia, Dinu Iancu Sălăjanu, Ozana Barabancea, Corul de Copii Unison Seniorii, Corul Unison Star, alături de soliştii, Orchestra şi Baletul Operei Braşov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.