Fanii Coronei s-au întâlnit cu handbalistele

Fanii Coronei s-au întâlnit cu handbalistele

0 241

Handbalistele Coronei şi o parte dintre fanii care vin meci de meci la sală să le susţină, au petrecut marţi seara timp de calitate împreună şi au decis împreună, ca aceste întâlniri să devină obişnuinţă. Căpitanul de echipă, Georgiana Ciuciulete, una dintre jucătoarele care au discutat foarte mult cu fanii, a spus că este foarte important ca legatura dintre fani şi echipă să fie extrem de solidă. „Viaţa unui sportiv de performanţă devine mult mai atractivă atunci când se adresează unui public numeros.Iar dacă legatura dintre suporteri şi sportivi este puternică, atunci motivaţia este şi mai mare şi pot ieşi numai lucruri frumoase. Noi ne putem declara noriocoase să avem la Braşov un public atât de frumos, care a fost alături de noi atât la victorii dar şi în momentele în care nu am traversat o perioadă tocmai bună. Ne dorim foarte tare ca acest sezon să fie altfel şi să reuşim să avem rezultatele care să îi facă să fie mândri de noi”.

La rândul său, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că a admirat mereu publicul frumos de la Braşov, şi că are ambiţia de munci pentru ca echipa să joace un handbal care să umple sala. „Este un sentiment plăcut să vezi că oamenii sunt interesaţi să vină să te vadă şi în afara meciurilor, să ia parte la antrenamente, să te cunoască, să te încurajeze, să se intereseze cum eşti tu, cum e echipa. Trăiesc nişte momente tare frumoase la Braşov şi le mulţumesc tuturor celor care au venit la această întâlnire. Chiar avem nevoie de public alături de noi. Aceste fete pot face treabă bună dacă sunt susţinute şi dacă avem încredere în ele. Personal, voi face totul pentru ca Braşovul să joace meci de meci cu sala plină, şi ştiu că vom ajunge la acel moment doar prin rezultate şi un handbal de calitate”.
Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a promis fanilor că aceste întâlniri vor fi periodice. „Pentru că vedem că există interes din partea fanilor, trebuie să facem aceste întâlniri periodic şi să socializăm mai des. Acest lucru face bine şi echipei şi fanilor. Degeaba noi am fost transparenţi şi deschişi, dacă nu am dat ocazia oamenilor să ne pună întrebări prin astfel de întâlniri. Trebuie s schimbăm ceva la nivel de percepţie, şi este important ca oamenii să ne simtă deschişi către ei. Nu e un secret pentru nimeni că sportul înseamnă şi spectacol pentru comunitate, astfel că trebuie să facem paşi în a aduce publicul numeros căruia să îl oferim”.

Mihai Pârvulescu, unul dintre cei mai activi suporteri în mediul online, a spus că este încântat că echipa de handbal şi oamenii din club au făcut un pas important către public. „Am venit la această întâlnire să le văd pe fete şi în alt cadru decât în timpul unui meci şi pot spune că am fost plăcut surprins să văd deschiderea clubului faţă de noi. Am pus întrebări, am aflat răspunsuri, şi ce e cel mai important, am plecat cu o stare de bine pentru că, după mult timp în care părea că lipseşte sufletul în tot ce se întâmplă la Corona, am simţit că discut cu nişte oameni care îşi doresc cel puţin la fel de mult pentru handbalul braşovean, precum ne dorim şi noi. Este important să continuăm aceste întâlniri, pentru că avem multe de descoperit unii la alţii”.
Puiu Popa, unul dintre fanii cunoscuţi, care vine meci de meci îmbrăcat în culorile clubului, şi cu un joben „galben-albastru” pe cap, a fost şi el impresionat de discuţiile purtate la întâlnirea de marţi. „Fără să exagerez, chiar m-au emoţionat şi m-au făcut să simt că vreau să ofer mai mult, ca să primesc mai mult din partea lor. Consider că altfel nu se poate, iar această echipă are nevoie de noi toţi alături ca să crească şi să devină ceea ce a fost cândva. Personal, am simţit şi gustul dulce al reuşitelor mari din trecut, dar şi pe cel amar al dezamăgirilor şi sunt convins că doar împreună putem reuşi ceea ce ne dorim. Discuţiile cu fetele, cu antrenorul sau conducerea, m-au făcut să plec de la sală ca după un meci frumos…”.
De la întâlnire nu a lipsit galeria Coronei, şi anume „Urşii Tâmpei”, şi mulţi alţi fani mai tineri sau mai în vârstă, care însoţesc uneori echipa şi la meciurile din deplasare. „A fost o seară deosebită…”, a punctat şi Jeni Ştefănescu, care este alături handbalului braşovean de ani de zile. Cu toţii au promis însă că vor fi în sală şi duminică, la meciul pe care Corona îl va juca pe teren propriu cu Dunărea Brăila, de la ora 17.30.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.