Brașoveanul Maxim Iacob a devenit vicecampion național la badminton (categoria U9)

Brașoveanul Maxim Iacob a devenit vicecampion național la badminton (categoria U9)

0 266

Maxim Iacob, de la secția de badminton a ACS Transilvania Brașov, este vicecampion național la categoria de vârstă Under 9, după o finală spectaculoasă în cadrul Campionatului Național pentru U9 și U17, care s-a desfășurat în weekend la Târgu Mureș.
De asemenea, colegul său mai mic, David Fitcu, în vârstă de doar 7 ani, a avut o prestație lăudabilă, reușind să iasă din grupe la aceeași categorie U9.
Badmintonul brașovean renaște! În urmă cu doi ani, Alpar Miloș și David Negoiță reușeau, după mult timp, să câștige locul trei la categoria U13 a Campionatul Național, la proba de dublu băieți, un rezultat care a venit după o pauză destul de mare, pentru orașul nostru, în această disciplină. Acum, la Campionatul Național de la Târgu Mureș, Maxim Iacob a devenit vicecampion național la U9, iar David Fitcu, având doar șapte ani, a reușit să iasă din grupe și să se califice în sferturile de finală. Prestațiile celor doi redau speranța și celorlalți copii care se pregătesc în cadrul clubului nostru, urmând ca în viitorul apropiat să ne reprezinte în concursurile naționale și de ce nu și mai departe. Felicitări încă odată pentru prestația foarte bună a celor doi sportivi! Le urăm succes în continuare cu speranța că le vor călca pe urme și alți sportivi brașoveni”, a spus Dan Stegaru, antrenorul secției de badminton de la ACS Transilvania Brașov.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.