Militar împușcat în cap într-o unitate din Ghimbav

Militar împușcat în cap într-o unitate din Ghimbav

0 225

Maistrul militar Miclea Alexandru lucra în armată de 26 de ani şi, cel mai probabil, s-a sinucis. Potrivit Ministerului Apărării Naționale, la ultimul control psihologic din luna iulie, bărbatul a fost declarat apt

Maistrul militar Miclea Alexandru lucra în armată de 26 de ani şi, cel mai probabil, s-a sinucis. Potrivit Ministerului Apărării Naționale, la ultimul control psihologic din luna iulie, bărbatul a fost declarat apt.
Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană „General Mihail Lăcătuşu” de la Ghimbav, Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Braşov, a fost găsit decedat duminică, în jurul orei 10,00, la ieşirea din serviciul de zi.

Incidentul a fost constatat de către ofiţerul de serviciu pe unitate care a apelat 112 și și-a anunțat superiorii. Un echipaj al Ambulanței Brașov a ajuns imediat la fața locului însă din păcate medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit lui Stelea Liviu, medic Ambulanța Brasov, bărbatul se afla deja în stop cardio respirator iresuscitabil din motive ce țin de cantitatea de sânge extravazată din leziunea craniană dar şi de cele peste 20 de minute scurse până când colegii de muncă l-au descoperit în încăpere.
Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru avea 48 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Militarul era angajat al batalionului din anul 2008 şi în Ministerului Apărării Naţionale din anul 1992.

Militarul nu avea misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultimul control psihologic din luna iulie a acestui an a fost declarat apt.
Parchetul Militar Braşov a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs decesul militarului de la Ghimbav. Şi la nivelul unităţii militare s-a constituit o comisie de cercetare internă.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.