Elevii Liceului cu Program Sportiv învaţă în casă nouă

Elevii Liceului cu Program Sportiv învaţă în casă nouă

0 205

După ani întregi în care au învăţat în două clădiri separate, au intrat acum în noul sediu proaspăt renovat de pe strada Zizinului, care le oferă toate condiţiile desfăşurării activităţilor lor

După ani întregi în care au învăţat în două clădiri separate, au intrat acum în noul sediu proaspăt renovat de pe strada Zizinului, care le oferă toate condiţiile desfăşurării activităţilor lor.
Până în acest an, clasele cu copii mai mici învăţau pe strada Cocorului, iar liceenii aveau orele în clădirea din Poarta Şchei.

De acum vor învăţa toţi în noul sediu, în care a funcţionat fostul Grup de Alimentaţie şi Turism, din strada Zizinului. Clădirea a fost complet reabilitată şi dotată. Inaugurarea noului sediu s-a făcut în prezenţa Paulei Ivan, fostă campioană olimpică la atletism şi a lui Rareş Dumitrescu, fost campion mondial şi vicecampion olimpic la sabie.
Toţi copiii vor învăţa de dimineaţă, iar după amiaza vor face pregătirea sportivă pentru diverse competiţii, spune directoarea Daciana Drăcea.

Reabilitarea clădirii a costat ceva mai mult de 2 milioane lei în timp ce valoarea lucrărilor de renovare a sălii de sport a depăşit 200.000 lei. Inaugurarea noului sediu este doar primul pas.

Municipalitatea doreşte să construiască o nouă sală de sport şi să integreze baza sportivă de la Stadionul Carpaţi în procesul de pregătire a elevilor. Edilii au împărţit primul ghiozdan şi la Liceul Sportiv.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.