Florin Stângă : ,,Vreau să mă bucur ca antrenor, așa cum m-am...

Florin Stângă : ,,Vreau să mă bucur ca antrenor, așa cum m-am bucurat ca jucător, când am marcat contra Craiovei, primul meu gol în Divizia A!”

0 339

Etapa a doua a Ligii 3, Seria a 3-a, aduce față în față, pe stadionul Tineretului, două echipe pretendente la promovarea în liga secundă : ACS „SR” Municipal Brașov și FC „U” Craiova 1948, echipa controversatului Adrian Mititelu. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17.00, iar înaintea confruntării, care pune la bătaie puncte importante, ne-au oferit declarații antrenorul echipei brașovene și doi dintre jucători.
Florin Stângă, antrenor (foto, centru) : „Suntem în fața unui duel de tradiție al fotbalului românesc. Cred că este o bucurie atât pentru suporteri, cât și pentru jucătorii noștri. Mi-aș dori să avem multe astfel de meciuri. Craiova este o echipă cu jucători cu experiență în Liga 1, dar și cu tineri dornici de afirmare. Cred că această combinație îi aduce un plus de valoare. Este o echipă pe care am văzut-o, care încearcă să joace un fotbal ofensiv. Noi am avut o săptămână foare bună. Am văzut o altă atitudine la jucători, în special la cei tineri, după discuțiile pe care le-am avut cu ei. Mă bucur că au înțeles ce îmi doresc de la ei și sper să arate pe teren acest lucru. Va fi un duel de ambiție, de luptă, în care trebuie să fim inteligenți și să ne adjudecăm victoria. Sunt conștient că acest meci are o încărcătură. Orice joc cu Craiova are ceva special, am trăit-o când eram fotbalist la această echipă. Vreau să mă bucur ca antrenor, așa cum m-am bucurat ca jucător, când am marcat contra Craiovei, primul meu gol în Divizia A! Avem tot lotul valid, am pregătit foarte bine această confruntare”.

Vlad Boția, jucător care a marcat primul gol al echipei în Liga a treia (foto, dreapta) : „Mă bucur că, împreună cu colegii mei, am reușit să câștigăm cele trei puncte cu Pucioasa. A fost un meci greu, primul acasă în Liga 3. Era foarte important să îl câștigăm. Golul marcat îmi dă încredere. Trebuie să jucăm din ce în ce mai bine, să ne facem jocul. Așteptăm cât mai multă lume la meciul cu Craiova. E unul greu, dar pe care ne dorim mult să îl câștigăm. Va fi o altă încărcătură emoțională, dar sperăm că împreună cu fanii noștri vom reuși să obținem victoria”.

Albert Popa portar (foto, stânga): „După primul meci încheiat cu un rezultat bun, am prins încredere. Așteptăm fanii în număr cât mai mare la partida cu Craiova și eu cred că împreună vom face un meci mare.”
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.