Fotbal : ACS „SR” Municipal Brașov debutează în Liga a treia

Fotbal : ACS „SR” Municipal Brașov debutează în Liga a treia

0 232

După ce a promovat la pas în al treilea eșalon al fotbalului românesc și a desfășurat o etapă eficientă de pregătire de vară, în care a susținut și șapte meciuri amicale, ACS „SR” Municipal Brașov este gata de startul în campionat! În prima etapă a seriei a 3-a, echipa brașoveană se va confrunta sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu FC Pucioasa. Înaintea debutului în sezonul official, ne-au oferit declarații antrenorul principal, Florin Stângă și doi jucători cu mare experiență competițională, prezenți în lotul formației

Florin Stângă, antrenor principal : „Suntem în fața unui nou început pentru echipa noastră. Primul sezon în Liga 3 sper să fie și ultimul. Am avut o perioadă de pregătire bună, am jucat și șapte meciuri amicale, câștigând șase dintre ele. Am încredere în jucători și sunt convins că vom face un sezon foarte bun. Cel mai important este să fim concentrați și capacitați pe misiunea noastră. Vom întâlni adversari valoroși, care vor da totul în meciurile cu noi. Asta sper să ne motiveze. Avem o echipă bună, cu jucători cu experiență, dar și cu tineri de perspectivă. Cu toții vrem să scriem istorie pentru această echipă foarte iubită. Îi rog pe suporterii noștri să fie lângă noi, să ne încurajeze, pentru că aportul lor este foarte important. Sunt mulțumit de lot, acum va veni și Dumbravă, cee ace este bine. Avem o serie foarte dificilă, cu Craiova, Turnu Măgurele, Alexandria, echipele pe care le văd contracandidatele noastre în lupta pentru promovare. Cel mai important pentru noi în acest moment este meciul cu Pucioasa. Trebuie să îl câștigăm pentru a căpăta încredere”.

Andrei Poverlovici, fundaș, căpitanul echipei : „Ne-am făcut treaba bine la Liga a patra, pentru că am câștigat toate meciurile. Urmează Liga a treia, sperăm să fie doar un sezon. Orice debut este greu, până vom intra în ritm. Vom juca pentru a câștiga orice meci, ne vom gândi la spectacol doar dacă ne va permite tabela. Nu cunosc încă situația, dar probabil cele patru echipe enumerate de Florin Stângă vor fi în lupta pentru promovare. Sunt sigur, însă, că sunt și alte formații care, cel puțin la ele acasă, pot pune probleme. Este o serie echilibrată, poate chiar cea mai echilibrată, și trebuie să fim pregătiți pentru orice. Nivelul echipei este superior față de sezonul trecut. Sunt mulți jucători cu experiență, cu meciuri la Liga 1. Trebuie să ne exprimăm la valoarea noastră”.

Marius Burlacu, mijlocaș : „Sper să debutăm cu dreptul. Avem un lot valoros și unit. Va depinde și de conducere, este important să existe stabilitate. Am făcut meciuri bune în pregătire și suntem gata. Am jucat anul trecut în Liga 1, acum sunt la Liga 3, iar la anul voi juca în Liga a doua”.

Pentru partida cu Pucioasa, nu sunt indisponibilități în lotul echipei brașovene, așa încât antrenorii pot alinia echipa standard.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.