Pe jos din Braşov la Bucureşti pentru un caz social

Pe jos din Braşov la Bucureşti pentru un caz social

0 298

Braşoveanul Alexandru Guraliuc a mers pe jos, de la Brasov la Bucuresti, pentru a susţine cauza unei mame singure cu cinci copii

Braşoveanul Alexandru Guraliuc a mers pe jos, de la Brasov la Bucuresti, pentru a susţine cauza unei mame singure cu cinci copii. Tânărul este consultant IT la o firma din Brasov şi îşi dedică timpul liber celor napastuiti de soarta. Asa a cunoscut-o pe doamna Stela, o brasoveanca de 48 de ani care isi creste singura cei cinci copii. Ca sa strangă bani pentru familia Torok, Alex a luat la pas cei 160 de kilometri, dintre Brasov şi București.
Doua zile i-a luat lui Alex sa parcurga cei 160 de kilometri pana in Capitala. Pana acum, Alexandru a reusit sa stranga 2000 de lei pentru familia Torok. Dar cazul doamnei Stela si a celor cinci copii a impresionat mult mai multi oameni are au promis ca vor întinde o mana de ajutor.
Tihomir, Dalma, Renata, Kinga si Andreea, cei cinci copii cu varste cuprinse intre sapte si 14 ani, traiesc alaturi de mama lor intr-o camaruta de doar 12 metri patrati iar baia nu are chiuvetă.
Cu ajutorul lui Alex, familia Torok a primit un apartament cu doua camere din partea unei fundatii din Brașov. Casa este, însă, deocamdată, nelocuibilă. Oamenii trebuie sa reamenajeze și sa mobileze spațiul pentru a se putea muta. Cei care vor sa le dea o mana de ajutor celor cinci copii, dar si mamei lor, se pot inscrie pe grupul de facebook „Un pic mai buni”. De acolo vor afla de ce are nevoie familia Torok pentru a ajunge în casa mult visată.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.