,,Lupii” au intrat pe gheață

,,Lupii” au intrat pe gheață

0 231

După o perioadă intensă, în care jucătorii echipei de hochei Corona Brașov s-au antrenat pe uscat, accentul fiind pus pe pregătirea fizică, miercuri a început o nouă etapă a antrenamentelor : pregătirea specifică pe gheață. La chemarea antrenorilor Greg Lindqvist și Marius Trandafir, jucătorii au intrat pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov. Au fost prezenți 22 de jucători, toți autohtoni. La primul antrenament pe gheață nu au fost prezenți stranierii. Dintre jucătorii străini transferați la Corona, danezul Henrik Nielsen a ajuns deocamdată la Brașov, dar nu a intrat pe gheață, pentru că a sosit seara târziu. Ceilalți jucători străini, Jereme Tendler, Craig Cescon, Cody Carlson și Garrett Clarke, sunt așteptați miercuri seara la Brașov, iar Mikael Lidhammar ar trebui să ajungă vineri.
,,Jucătorii au așteptat intrarea pe gheață, pentru pregătirea noului sezon, în care toată lumea își pune speranțe mari. Am schimbat multe față de sezonul trecut, începând cu antrenorul, care va schimba și stilul și absolut tot ce ține de pregătirea formației noastre. Referitor la sezonul viitor, este clar că antrenorul se va axa mult și pe promovarea tinerilor de la echipa noastră de Under 20. Practic este sezonul în care ei trebuie să confirme, cine va face acest lucru, este clar că va rămâne alături de echipă. Dacă există cineva care să promoveze tinerii la echipa mare, acesta numai Greg Linqvist poate fi, pentru că se știe că el a pus mare preț și în trecut pe promovarea tinerilor din pepiniera proprie. În rest, a fost o pregătire serioasă și responsabilă pe uscat și același lucru așteptăm și pe gheață. Am fost la București, am făcut vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă”, ne-a declarat Emilian Cernica, președintele secției de hochei de la Corona Brașov.
Odată cu sosirea tuturor jucătorilor străini la Brașov, antrenamentele se vor desfășura în formulă completă la patinoar, urmând ca, în perioada 17-19 august, echipa să plece în Austria, la un turneu amical de pregătire.
D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.