ACS SR Municipal Brașov – KSE TG. Secuiesc 3-1, prima victorie a...

ACS SR Municipal Brașov – KSE TG. Secuiesc 3-1, prima victorie a ,,stegarilor”, în meciurile de pregătire din această vară

0 256

Proaspăt promovata în Liga a treia de fotbal, ACS SR Municipal Brașov, a susținut, pe stadionul Tineretului, al doilea meci amical al verii. După Suporter Oțelul Galați, în fața căreia a pierdut săptămâna trecută, la Tărlungeni (0-1), a venit rândul unei alte echipe din al treilea eșalon fotbalistic să fie adversara ,,stegarilor”: KSE Tg. Secuiesc. Partida, desfășurată pe o căldură excesivă, a fost destul de dinamică, iar echipa brașoveană s-a aflat în prim plan. Scorul a fost deschis de gazde, în min. 22, când Strătilă a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar E. Popa a marcat (1-0). Echipa brașoveană și-a mărit avantajul în min. 30, datorită reușitei lui Strătilă, care a fructificat o centrare de pe partea stângă, expediată de Răchișan (2-0). În min. 33, Răchișan a fost faultat în suprafața de pedeapsă, însă Strătilă a ratat penaltyul acordat, expediind mingea în transversală! În repriza a doua, au fost efectuate mai multe schimbări, una dintre ele…exotică, ghanezul Karim Abdul, aflat în probe, fiind încercat de antrenorul Florin Stângă, pe postul de fundaș central. În partea a doua a jocului s-au mai înscris două goluri : primul reușit de ACS SR Municipal Brașov, prin noul intrat Cocan, care a prins un șut spectaculos de la distanță (3-0, min. 53), al doilea de echipa covăsneană, prin Vereș, care a profitat de o greșeală a apărării brașovene (3-1, min. 73). Oaspeții puteau să se apropie și mai mult pe tabela de marcaj, însă au irosit un penalty (mingea a fost trimisă pe lângă poartă!) în ultimele minute de joc, după ce experiementatul Răzvan Damian a faultat în careu.

ACS SR Municipal Brașov : A.Popa (Maxim) – Poverlovici (Dragomir), Toader (Abdul), R. Damian, Burlacu – Leonte, Țuțu (Nicolau), Boția – Strătilă (Cocan), E. Popa, Răchișan (C. Danciu).

În echipa brașoveană nu a evoluat Răduțoiu, care sâmbătă a participat la un eveniment fericit : propria nuntă! Au mai lipsit Rusu și Voicu, accidentați.

Florin Stângă, antrenor ACS SR Municipal Brașov : ,,Am venit după o săptămână foarte grea, în care am simțit cu toții o mare încărcătură. Sunt însă mulțumit de cum au evoluat, cred că ușor, ușor arătăm ca o familie, atât în teren, cât și în afara lui. Îmi doresc un joc de posesie, un joc în care să controlăm tot timpul mingea. Ca și antrenor, îmi doresc să avem un lot cât mai competitiv, iar dacă oamenii din conducere reușesc să aducă jucători este ok, dacă nu, cu ce am la dispoziție, voi încerca să facem o echipă bună și să avem rezultate. Echipa are potențial și, cu siguranță, ne vom bate la promovare”.

Vin întăriri!

Conducerea echipei brașovene îl așteaptă marți pe vârful de atac Alexandru Avram, care a mai jucat la Brașov și care a mai evoluat la Galați și Călărași. Mai mult, CS U Craiova și-a oferit serviciile și ar putea trimite la Brașov câțiva jucători de la echipa de tineret, campioană națională! Tot săptămâna viitoare, grație demersurilor lui Paul Enache, vor ajunge la Brașov și noii investitori ai echipei, care vor semna documentele de preluare a echipei brașovene.
Următorul meci amical al ACS SR Municipal Brașov este programat miercuri, 1 august, pe stadionul Tineretului sau la Tărlungeni (în funcție de vreme), adversara fiind FK Miercurea Ciuc, de asemenea, din Liga a treia.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.