Brașovul o găzdă de excepție pentru etapa națională a concursului „Prietenii pompierilor”

Brașovul o găzdă de excepție pentru etapa națională a concursului „Prietenii pompierilor”

0 264

La eveniment iau parte peste 200 de copii din 13 județe. Județul nostru este reprezentat de elevi de la Colegiul de Științe „Grigore Antipa” și Liceul Teoretic „Johannes Honterus”

La eveniment au participat peste 200 de copii din 13 județe. Județul nostru a adus în concurs elevi de la Colegiul de Științe „Grigore Antipa” și Liceul Teoretic „Johannes Honterus”. După două zle de antrenamente, copiii s-au întrecut sâmbătă pe arena Liceului Sportiv în probe de îndemânare viteză și atenție cu obstacole și ștafetă. Festivitatea de deschidere din Piaţa Sfatului a fost urmată de o defilare prin centrul istoric al Braşovului.
Sâmbătă, Arena “Ion Ţiriac” s-au desfășurat probele “Pista de îndemânare peste obstacole” şi “Ştafeta de 400 m cu obstacole”.
La concurs au fost prezenți elevi de gimnaziu şi de liceu care au câştigat etapele zonale, reprezentanți ai judeţului gazdă şi câştigătorii ediţiei trecute. Anul trecut România a fost reprezentată de județele Satu Mare și Neamț în Austria unde au fost peste trei mii de participanți.
Copiii văd concursul ca o tabăra pentru că pot lega prietenii. Pentru probele care durează doar trei minute, micuţii prieteni ai pompierilor se antrenează cel puțin un an.
La finalul competiţiei, toți participanții au fost de fapt câștigători, organizatorii au acordat premii, diplome, cupe şi medalii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.